Points de vente des produits Mesoestetic, Image Skin Care et Forever Aloe Vera

Contactez-nous (+32) 02 310 40 30
Mardi - Samedi : 9h30 - 18h30 / Dimanche : 12h00 - 17h00

Lichaamsbehandeling

Tijdens de eerste sessie stellen we een body check-up op basis van uw profiel en uw behoeften. Wij bieden persoonlijke ondersteuning en een op maat gemaakt programma om snel en duurzaam uw doelen te bereiken.

Behandeling van cellulitis en sinaasappelschil

Het principe: medische CELLU systeem (F.D.A. certificaat de beste referentie).

Het medische Cellu-systeem is een revolutionaire en exclusieve techniek die kerntechnologie (channeling geoptimaliseerde radiofrequente energie) combineert met alternatieve huid aspiratie. Dit apparaat biedt veilige en effectieve behandelingen voor het verminderen van cellulitis, het verbouwen van het lichaam en de huid spanning. De geconcentreerde energie van elektromagnetische golven die worden uitgezonden door een medisch CELLU-systeem® oorzaken gecontroleerde en gerichte verwarming van weefsels, inducerende fysiologische veranderingen aan de oppervlakte en diepte zoals:

 • Volume reductie (behandelt zakken met vet klonters en sporen van cellulitis)
 • Centimetrische reductie (stimulerende metabolisme om vet te verminderen)
 • Eliminatie van sinaasappelschil (lymfatische drainage)
 • Verstevigende huid (bevordert de aanmaak van collageen en Elastin)
 • Weefsel revascularisatie (verhoogd in de lokale bloedsomloop)
 • Ovale Facial Resculpting (huid tighteting)

De radiofrequentie sessie wordt vaak aangevuld met een vacuüm sessie, een soort zuignap om de leegte te vullen en de weefsels “af te doen”.

Resultaten?

De resultaten zijn vrij snel, soms zichtbaar vanaf de eerste sessie, maar het duurt gemiddeld zes tot acht sessies, verdeeld over een tot twee weken uit elkaar, om de rug van de dijen of capitonen op de billen glad te strijken, bijvoorbeeld. De optimale effecten worden drie maanden na de laatste sessie verkregen.

Tarief:

Het hangt allemaal af van het type cellulitis en de omvang. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met ons centrum voor meer informatie.

Behandelingsprogramma:
 • Behandelingstijd: 20 tot 30 minuten per gebied
 • Aantal sessies: 6-8 behandelingen
 • Frequentie: 1 sessie/week

Body Verstevigende behandeling

Het beginsel

: Medisch CELLU-systeem (radiofrequentie) is geïndiceerd voor de behandeling van extreem gewichtsverlies dat resulteert in een significant huid uiterlijk.

Behandelingsprogramma

:

 • Behandelingstijd: 20 tot 30 minuten per gebied
 • Aantal sessies: 8-10 behandelingen
 • Frequentie: 1 sessie elke 2 weken
 • Interview: 1 sessie elke 3-4 maanden
Tarief:

Het hangt allemaal af van het type van ontspanning en de omvang. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met ons centrum voor meer informatie.

Behandeling van striae (wit en rood) en littekens

Het principe:

Het medische Cellu systeem (Skin tighteting applicator) wordt gecombineerd met het Medical Rejulight LED systeem.

Medical rejulight: LED fotobiomudulatie apparaat om een serieuze reactie op huidveroudering en bepaalde huidaandoeningen te bieden. De lichtgolven die door de panelen worden gegenereerd, zullen het hypodermische weefsel snel bereiken en door de cellen worden geabsorbeerd en een diepe chemische en biologische reactie opwekken. Deze activering van fibroblast metabolisme zal een vernieuwing van dermale en epidermale cellen veroorzaken, waardoor collageen en elastinsynthese worden gestimuleerd.

Dit fenomeen zorgt voor een echte progressieve en blijvende Dermo-epidermale herstructurering. Naarmate de sessies vorderen, herwint de huidelasticiteit en glans, vervagen van striemen, littekens vervagen.

Wat zijn de resultaten?

Striae zijn wazig, littekens worden verminderd, de huid krijgt een jeugdige en stralende teint. De effecten zijn geleidelijk aan en een remedie van verschillende sessies zal de resultaten op een duurzame manier optimaliseren en stabiliseren. Een niet-invasieve, effectieve en veilige techniek. Een pijnvrije methode met ontspannende effecten. De techniek kan worden gebruikt in synergie met complementaire behandelingen zoals het CELLU-systeem, de Magnetophoresis-behandeling, waarvan de interesse is om de resultaten te versnellen en te verbeteren.

Behandelingsprogramma:
 • Aantal sessies: genezen van 6 tot 8 sessies
 • Frequentie: 1 RF-sessie elke 15 dagen
 • 2 LED sessies per week
 • Interview: 1 sessie elke 3-4 maanden
Tarief:

Het hangt allemaal af van de omvang van de striae of litteken, het bedrag. Wij bieden RF-sessies in combinatie met medische LED voor optimale resultaten. Voor meer informatie u contact opnemen met ons centrum.